Aktiv
året rundt

TRYSIL

I UTVIKLING
OG VEKST

16 av 42 LEILIGHETER SOLGT!

Fyll ut  for prospekt og mer informasjon

PTH Eiendom AS
Terje Meisingseth

terje@ptheiendom.no
+47 932 56 206

Kjøper du nå, kan du flytte inn i ferdig møblert leilighet november 2024

I november 2024 står de nye leilighetene med 2-4 soverom i Midgard Trysil klare til innflytting – og de fleste leveres ferdig innredet og møblert med en smakfull møbelpakke inkludert i prisen. Ved byggingen bruker vi materialer av høy kvalitet, dyktige lokale håndverkere og velger bærekraftig; et eksempel er at vi bruker fjernvarme basert på lokalt trevirke til oppvarmingen, noe som også vil gi leiligheten lavere energiforbruk.

Mulighet til gode utleieinntekter

De fleste av leilighetene leveres med tanke på at du, som eier, skal få gode utleieinntekter. Det fungerer sånn at du selv disponerer leiligheten i 12 valgfrie uker i vinterhalvåret fra 1.11 til 1.5, du kan for eksempel velge jul/nyttår, to sammenhengende vinterferieuker og hele påskeferien og mange andre helger/uker til eget bruk. De øvrige 14 vinterukene stilles leiligheten til disposisjon for utleie, slik at du får gode inntekter når du ikke bruker den selv. Alt knyttet til utleie vil bli administrert av Book1 Trysil. Det eneste vi trenger fra deg er et kontonummer for overføring av utleieinntekten. En leilighet med 3 soverom kan gi en årlig leieinntekt på rundt 180 000 kr, selvsagt avhengig av etterspørsel og hvilke uker du velger å leie den ut.

9 eksklusive leiligheter uten utleieplikt

Ønsker du litt mer plass og større grad av frihet? 9 av leilighetene i Midgard Trysil, 97-114 kvm, selges uten utleieplikt; her er det lagt opp til full fleksibilitet med tanke på møblering og interiør. Du står fritt til å møblere og innrede etter eget valg, ønsker du å kjøpe en av de spesialtilpassede møbelpakkene er du velkommen til det også.

Velg en populær destinasjon i utvikling.

Børsnoterte Skistar, med det John Fredriksen-dominerte fondet Aeternum som storeier, har planer om å investere mer enn 100 millioner innen 2030. Selskapet vil blant annet bygge to nye heiser og en helt ny og spennende lekepark nærmere skiheisen. Sykkeltilbudet, som per i dag er landets beste og mest populære, vil bli utvidet med flere løyper og stier. All utbygging vil selvsagt utføres skånsomt og med minst mulig inngrep i den vakre naturen. 

Skal man først ha en fritidseiendom, så er det ikke dumt å investere i en leilighet som ligger midt i smørøyet i en populær destinasjon. 

Man trenger ikke å være spåmann for å forutse økende popularitet og etterspørsel fra Europa til nærliggende Scandinavian Mountains Airport, 40 min fra Trysil på andre siden av svenskegrensa. Enkel, rimelig og rask adkomst til en snøsikker, bærekraftig destinasjon i vekst er en vinner, trolig i enda større grad når vi ser noen år frem i tid.

 

60-114 kvm smakfullt innredet og ferdig møblert – 11 av 42 er solgt

En startpris på 3 940 000 kr gjør en leilighet i Midgard, sentralt plassert på Turistsenteret med gangavstand til alt, til en overkommelig investering for mange. Leilighetene, som blir innflyttingsklare høsten 2024, leveres med arealeffektive løsninger, 2-4 soverom, lekker innredning og en flott og komplett møbelpakke; her er alt – til og med bestikk og kjøkkenutstyr – inkludert i prisen.