Aktiv
året rundt

TRYSIL

I UTVIKLING
OG VEKST

  SELGES NÅ: Gunstig finansiering, innflytting høsten 2024!

16 av 42 LEILIGHETER SOLGT!

Fyll ut for prospekt og mer informasjon

PTH Eiendom AS
Terje Meisingseth

terje@ptheiendom.no
+47 932 56 206

Populær destinasjon rigget for bærekraftig vekst

1: Det vil bli investert betydelig i heiser og infrastruktur i Norges største ski- og helårsanlegg.

Skistar vil blant annet bygge to helt nye heiser og etablere et nytt og større lekeområde nærmere anlegget innen 2030. Utbyggingen, som også inkluderer videre investeringer i sykkeltilbudet, vil skje skånsomt og med minst mulig naturinngrep slik at vi bevarer det unike fjellandskapet.

2: Norges mest populære internasjonale fjelldestinasjon

Trysil har i dag et betydelig antall turister og hytte-/leilighetseiere fra mange nasjoner. Lett adkomst via fly til Scandinavian Mountains Airport, midt mellom Sälen og Trysil, gir oss en sentral plassering for europeere som søker snøsikre destinasjoner. Vi forventer vekst, noe som vil øke etterspørselen etter eiendom og utleieenheter.

3: Et ekte, fullverdig helårsanlegg

Trysil har i løpet av få år bygd opp og befestet posisjonen som Norges største og beste sykkeldestinasjon. Vårt varierte utvalg av flytstier, pumptracks, stier og ruter samt sykkelheisen gir oss godt besøk i sommerhalvåret. Dette tilbudet vil bygges ut og styrkes ytterligere i løpet av de nærmeste årene.

4: Trysil golf – blant landets beste skogsbaner

18-hullsbanen (Jeremy Turner 2003) er anerkjent og populær blant golfere på alle nivåer. I tilknytning til hovedbanen – som ligger kun 500 m fra Turistsenteret – er det bygd en flott og spennende 18 hulls minigolfbane, Eventyrgolf. Anlegget har dermed et tilbud til alle, enten du har ferdigheter på tournivå, er hobbygolfer eller om du bare vil leke og ha det gøy.

5: Butikker, restauranter, basseng/spa og bowling

Gangavstand til bakeri, butikker, hyggelig gågate og Radisson Blu Hotel bidrar til å gjøre Trysil til en komplett, trivelig og familievennlig destinasjon. Her kan du engasjere deg i aktiviteter på ski, snøbrett, sykkel, til fots og til vanns. Juving eller puttetrening, rafting eller bowling. Eller det viktigste av alt, slappe av og nyte dagene sånn som du vil.

Dette sier ekspertene

«Se etter områder og destinasjoner som stadig er under utvikling og hvor de gjør langsiktige investeringer, for eksempel i skianleggene».


Olaf Olstad, daglig leder Norske Hyttesenter

Senioranalytiker Carl Christian Mathiesen, Prognosesenteret:

«Prisene kan gjøre et lite comeback på våren når strømregningene er lavere, renteøkningene avtar og optimismen er sterkere».

De tror på en prisvekst mellom 0–5 % for 2023 sammenlignet med 2022.

Fritidsboliger ved de store alpindestinasjonene anses som trygge kjøp, spesielt fritidsleiligheter rundt de store alpinanleggene har blitt veldig populære de siste årene. Noe annet som fortsatt er og blir viktig fremover er nettopp dette med at destinasjonene kan tilby aktiviteter hele året, slik at det blir mulig å bruke hyttene mer. 

Trine C. Krange, hyttesjef DNB Eiendom:

  • Prisene har holdt seg utrolig godt.
  • Har mest tro på de store helårsdestinasjonene, som Trysil, Hafjell, Kvitfjell, Geilo og Hemsedal.

(publisert i VG 17.1.23)