Fordeler med å velge fritidsleilighet fremfor hytte

24. februar 2023

Er du på jakt etter den perfekte fritidsboligen i fjellene? Da er det flere grunner til å vurdere en leilighet fremfor en tradisjonell hytte. Midgard Trysil utvikler og selger moderne og funksjonelle fritidsleiligheter med ski in, ski out.

 

UTLEIEPOTENSIAL

En av de største fordelene med å velge fritidsleilighet fremfor hytte er utleiepotensialet. Hos Midgard Trysil har de fleste leilighetene utleieplikt, som gir deg mulighet til å tjene penger på leiligheten når du ikke bruker den selv. Av 42 tilgjengelige leiligheter så er 10 uten utleieplikt. De resterende 32 vil være disponible for utleie i 14 uker i løpet av vinteren, og disse leilighetene inkluderer møbel- og utstyrspakke til minimum 190.000 kr. Dette betyr at du slipper å bekymre deg for å ha alt utstyret du trenger når du kommer til leiligheten din.

  LAVT VEDLIKEHOLD OG LAVE KOSTNADER 

  Leiligheter krever generelt mindre vedlikehold enn hytter. Hos Midgard Trysil vil du få en helt ny leilighet med fem års garanti, som vil kreve minimalt med vedlikehold de neste årene. I tillegg vil byggene ha en god miljøprofil, med fjernvarme og andre energisparende tiltak, som også sørger for lavere strømutgifter.

  BELIGGENHET OG TILGJENGELIGHET

  Midgard Trysil ligger drøye 2 timer fra Oslo, og er derfor perfekt for de som ønsker å ha en fritidsbolig i fjellene uten å måtte reise langt. 40 minutter unna ligger Scandinavian Mountains Airport som gir tilgang til et økende europeisk marked.

  Med ski in, ski out fra leiligheten har du enkel tilgang til skiheisene og langrennsløypene. Det er også være en rekke andre aktiviteter i nærheten, som sykling, fiske og padling.

  MODERNE FASILITETER

  En moderne fritidsleilighet vil gi deg flere fasiliteter enn en tradisjonell hytte. Hos Midgard Trysil vil du få en leilighet med moderne design, funksjonelle løsninger og smarte teknologiske løsninger som sikrer deg en enkel og behagelig opplevelse.

  Valget mellom fritidsleilighet og hytte er personlig, og det er viktig å finne den løsningen som passer best for deg og dine behov. Hos Midgard Trysil vil du få muligheten til å investere i moderne og funksjonelle fritidsleiligheter med utleiepotensial og ski in, ski out fra leiligheten. Les mer om prosjektet her, eller kontakt oss direkte.

  Inspirasjonsfoto. Faktisk møblering vil være i samme stil/kvalitet som på bildene, men kan avvike noe i forhold til den enkelte leilighets størrelse og rominndeling.

  SPØRSMÅL? TA KONTAKT

  Epost: terje@ptheiendom.no
  Tlf: 932 56 206

  LES FLERE ARTIKLER:

  Midgard – Innflyttingsklart november 2024

  Vi ser nå hvilket flott bygg dette blir, beliggende midt i kjernen til alt av aktiviteter, tjenester og tilbud i Trysils mest populære område. Alt går som planlagt,...

  Midgard reiser seg

  Oppføringen av Midgard går som planlagt, i menyen kan du også følge med på vårt bygge-kamera. Eiere kan bare glede seg til å flytte inn i en fiks ferdig leilighet før...

  Grunnarbeidet har kommet godt i gang

  Det er fint å se at vi er godt i gang. Såler, kjellervegger og innvendig oppfylling for golv på grunn.

  Endelig duket for byggestart

  Da er vi i gang, og vi gleder oss til å følge med på fremdriften av Midgard Trysil. Tomten blir tilrettelagt for videre arbeid.

  Kvalitetsmøbler i stil med leiligheten – inkludert i prisen

  Vi har lagt vekt på moderne design, kvalitet og funksjon når vi – i samarbeid med arkitektene i Interiørplan as – har valgt møbelpakken. Møblene har en...

  Derfor velger vi Trysil.

  Skistar vil blant annet bygge to helt nye heiser og etablere et nytt og større lekeområde nærmere anlegget innen 2030. Utbyggingen, som også inkluderer videre...

  Kjøper du nå, kan du flytte inn høsten 2024.

  November 2024 står de nye leilighetene med 2-4 soverom i Midgard Trysil klare til innflytting – og de fleste leveres ferdig innredet og møblert med en smakfull...