Utbygger
Midgard Trysil AS

Arkitekt
HKarkitekter AS

Interiør
Interiørplan AS

Entreprenør
Martin M Bakken AS

42 velutstyrte leiligheter i Midgard, sentral beliggenhet, gangavstand til alpinanlegg, hotell, butikker/restauranter og golfbane. Leveres smakfullt møblert (møbelpakke inkludert i prisen). P-plass, bod, felles smørebod og sykkelvask/-parkering.  Betydelig potensial for utleieinntekter.

Midgard Trysil

 • Gåavstand til alle aktivitetene hele året
 • Inn/ut – ski, sykkel, golf, klatring, bowling, opplevelsesbasseng, spa, restauranter, utesteder, afterski, supermarked
 • Mulighet for gode utleieinntekter. Internasjonal flyplass (40 min. fra Trysil) gir tilgang til et økende europeisk marked
 • Lukket garasjeanlegg
 • Felles skirom med egne skiskap og smørerom i underetagen. Sykkelbod utvendig med sykkelvask
 • Driftsform hvor «alt» er inkludert med renhold, vaktmester, booking, vakt-tjeneste, etc.
 • Fjernvarme med lokalt og bærekraftig trevirke til gunstige priser
 • Book1Trysil administrerer drift, renhold og utleie. Eier kan slappe av og nyte feriedagene i Trysil
 • Leiligheter med gode og effektive planløsninger i varierende størrelser fra 60,5 m2 til 114,5 m2
 • 32 av leilighetene skal være disponible for utleie 14 uker i løpet av vinteren. Disse leilighetene har obligatorisk møbel/utstyrspakke. Dvs komplett møblert, fullt utstyrt med flatskjerm tv, kjøkkenpakke, kleshengere, dyner og puter
 • Planlagt byggestart Q2 2023

Illustrasjon interiør leilighet 301

Midgard Trysil  | utbygger

Midgard Trysil sin beliggenhet, sentralt plassert for både sommer og vinteraktiviteter, har lagt premissene for utviklingen av et spennende prosjekt.  

Midgard Trysil as er et samarbeidsprosjekt  mellom Trysilfjell Utmarkslag SA og PTH eiendom as. 

Trysilfjell Utmarkslag SA er grunneier og har siden 1971 være sentral pådriver og utvikler av Trysilfjellet.  

PTH eiendom as er eiendomsutvikler som bl.a har utviklet prosjektet The Lodge med 113 leiligheter.på nabotomta til Midgard Trysil. 

Tilrettelagt for eierne

Ved hovedinngang og garasjeanlegget i  underetasjen er det eget rom for skiskap og smørerom samt individuelle låsbare  boder på 3 m2   Sykkelparkering med sykkelvask i egne boder utvendig.

Gunstige driftsform  som tar seg av det praktiske med drift, renhold og utleie. – Enklere blir det ikke.

INVESTERINGSMULIGHET

Tomtens beliggenhet som et midtpunkt på Turistsenteret gjør dette til attraktive leiligheter, både for egenbruk og utleie.

Gjennom årene har betydelige investeringer sommer og vinter ført til et stadig bedre aktivitetstilbud. Nye store investeringer er planlagt i årene som kommer

Scandinavian Mountain Airport åpnet i desember 2019, kun 40 minutter fra Trysil og gir tilgang til den økende etterspørselen frå det internasjonalt marked.

Store investeringer framover i aktivitetstilbudet, god felles markedsføring av destinasjon Trysil, lettere kommunikasjon internasjonalt med flyplassen vil  gjøre det enda mer attraktivt framover å investere i fritidseiendom i Trysil.

Fakta om prosjektet

Utbygger:
Midgard Trysil AS

Kontaktinformasjon for salg:
PTH Eiendom AS v/Terje Meisingseth
terje@ptheiendom.no
+47 932 56 206

Arkitekt:
Hegglund & Koxvold

Interiørarkitekt:
Interiørplan AS

Entreprenør:
Martin M Bakken AS

42 leiligheter Bygg A

Midgard Trysil  | Arkitekten

HKarkitekter

HKarkitekter har tegnet fleire prosjekter i Trysil,  som  nabohotellet Blu i 2008, The Lodge Trysil i 2019, Fjellroa i 2020, Trysil Suiter og Knettsetra 2021-22. Prosjektene har  fellesnevner i tidsmessig utforming og detaljering med god inspirasjon frå norsk fjellarkitektur og kjente internasjonale skidestinasjoner.

Midgard er formet som 2 bølgende, parallelle bygningskropper i syd-nord retning tilsvarende The Lodge. Dette myker opp bebyggelsen som skiløyper i terrenget, og gir optimale solforhold for leilighetene på hver side av en skjermet sone for lek- og oppholdsarealer gjennom eiendommen i lengderetning. Adkomst til sykkelstier og løypetraseer er godt tilrettelagt og brin ger på en sjelden god måte friluftsaktivitetene inn i prosjektet og knytter leilighetene rett ut i alpin bakkene og skiheisanlegget.

De to bygningskroppene har separat god adkomst til lobbysområde, og til servicerom inkl.  skiskap, smørerom, sportsboder, innendørs parkering mv. Leilighetene er tegnet for å passe til forskjellige brukergrupper, etter erfaring frå mange års samarbeide med brukere, drivere, interiørarkitekter, reiselivsrepresentanter, andre rådgivere og entreprenører.

Byggene er basert på en videreført tradisjonell lokal byggeskikk. Bebyggelsen er solid og skal bli værbitt med sunne naturmaterialer, for å være en del av fjellmiljøet og med god materialbruk i god design.

Leilighetene er varierte i størrelse og plassering i byggene. De er moderne, lyse med store vindusflater som vender ut på private terrasser og balkonger. Gavl-leilighetene er spesielt utformet for gode oppholds-soner, mye dagslyds, god utsikt i fleire retninger, ned mot terrenget ute og opp mot stjernehimmelen over Trysil !

Tore Koxvold, HKarkitekter

Midgard Trysil  | INTERIØR OG MØBLERING

Interiørplan AS

Interiørplan AS har designet spennende møbelpakker tilpasset fargene og materialvalget i leilighetene.

Interiørplan har tidligere hatt ansvaret for interiøret på Radisson Blu Trysil, Park Inn Mountain Resort Trysil,  samt The Lodge Trysil

Leilighetenel er tenkt moderne, men med inspirasjon fra naturen og fjellet. Gode varme farger gir koselige og lune leiligheter, et perfekt sted for å roe seg ned og slappe av.

Valg av kvalitet for å vare. Det er laget to møbelpakker; Fjell og Tradisjon med to ulike farge alternativer som man kan velge i for de ulike leilighetene. Møblene er valgt for å kunne være  i utleie over tid.

Se egen beskrivelse for detaljer møbleringspakke med farger.

Interiøret vil være en god ramme for godt opphold på Midgard Trysil.

Einar Salomonsen, Interiørplan AS

Illustrasjon interiør leilighet 301

Midgard Trysil  | ENTREPRENØREN

Martin M. Bakken AS
Martin M. Bakken er et veletablert entreprenørselskap med hovedkontor i Elverum og kontor på Hamar. Selskapet er organisert for å drive en allsidig entreprenørvirksomhet med egne ansatte håndverkere.
Målsettingen er å være sterkt representert i primærmarkedet med ansatte, fagarbeidere og funksjonærer, med lokal tilhørighet.
Store prosjekter er gjennomført, både av yrkesbygg, boligprosjekter, rehabiliteringsjobber og mindre anlegg som gir selskapet stor kunnskap og kompetanse innen alle kontraktsformer og typer prosjekter.
De legger stor vekt på at forholdet til byggherrer, arkitekter, rådgivere, leverandører og side – og underentreprenører utøves gjennom godt løsningsorientert samarbeid.