Kjøper du nå, kan du flytte inn november 2024.

Tidene og konjunkturene forandrer seg og det skjer raskere enn før. November 2024 står de nye leilighetene med 2-4 soverom i Midgard Trysil klare til innflytting – og de leveres ferdig innredet og møblert med en smakfull møbelpakke som er valgt for å passe til hver enkelt leilighet (inkludert i prisen). Ved byggingen bruker vi materialer av høy kvalitet, dyktige lokale håndverkere og velger bærekraftig der vi kan. Mesteparten av oppvarmingen vil skje via fjernvarme basert på lokalt trevirke, noe som også vil gi leiligheten lavere energiforbruk.

De fleste av leilighetene leveres med tanke på at du, som eier, skal få gode utleieinntekter. Det fungerer sånn at du selv disponerer leiligheten i 12 valgfrie uker i vinterhalvåret fra 1.11 til 1.5, du kan for eksempel velge jul/nyttår, to sammenhengende vinterferieuker og hele påskeferien og mange andre helger/uker til eget bruk. De øvrige 14 ukene stilles leiligheten til disposisjon for utleie, slik at du får inntekter når du ikke bruker den selv.

Alt knyttet til utleie vil bli administrert av Book1 Trysil som sjekker leiligheten før og etter utleie, står for vask/renhold, følger opp eventuelle feil og mangler. Alt vi trenger fra deg er et kontonummer. Hvis du velger å leie ut i de mest ettertraktede ukene, kan din andel av utleieinntektene for en 3-roms bli på anslagsvis kr 180.000 i året. Det eksakte beløpet vil selvsagt også avhenge av etterspørsel/markedsforhold som kan svinge.

60-114 kvm smakfullt innredet og ferdig møblert – 16 av 42 er solgt

En startpris på kr 3.920.000,- gjør en leilighet i Midgard, sentralt plassert på Turistsenteret med gangavstand til alt, til en overkommelig investering for mange. Leilighetene, som blir innflyttingsklare høsten 2024, leveres med arealeffektive løsninger, lekker innredning og en flott og komplett møbelpakke; her er alt – til og med bestikk og kjøkkenutstyr – inkludert i prisen. Du kan velge 2-, 3- eller 4-roms leilighet – inkludert noen få som selges uten utleieplikt.

> BESTILL PROSPEKT

Velg en populær destinasjon i utvikling.

Børsnoterte Skistar, med det John Fredriksen-dominerte fondet Aeternum som storeier, har planer om å investere mer enn 100 millioner innen 2030. Selskapet vil blant annet bygge to nye heiser og en helt ny og spennende lekepark nærmere skiheisen. Sykkeltilbudet, som per i dag er landets beste og mest populære, vil bli utvidet med flere løyper og stier. All utbygging vil selvsagt utføres skånsomt og med minst mulig inngrep i den vakre naturen.

Skal man først ha en fritidseiendom, så er det ikke dumt å investere i en leilighet som ligger midt i smørøyet i en populær destinasjon.

Man trenger ikke å være spåmann for å forutse økende popularitet og etterspørsel fra Europa til nærliggende Scandinavian Mountains Airport, 40 min fra Trysil på andre siden av svenskegrensa. Enkel, rimelig og rask adkomst til en snøsikker, bærekraftig destinasjon i vekst er en vinner, trolig i enda større grad når vi ser noen år frem i tid.